Antena 3 CNN Sport Off Sport Cătălina Ponor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Află aici cu cine

Cătălina Ponor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Află aici cu cine

Cătălina Ponor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Află aici cu cine
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
11 Aug 2012   •   20:21

Doi oameni obişnuiţi, care se iubesc. Reporterii noştri i-au întâlnit, la Londra, pe cei doi îndrăgostiţi de la Olimpiadă. Cătălina Ponor şi Tommy Ramos sunt altfel în viaţa de zi cu zi decât în concurs, sau pe podium. Doi tineri simpli, frumoşi, modeşti, care se bucură unul de celălalt.

Cătălina şi iubitul ei portorican Tommy Ramos se plimbă împreună prin satul olimpic. Iar Tommy pare foarte atent la iubita sa. Sunt altfel decât îi ştim din competiţie.

Iubirea Cătălinei cu gimnastul din Puerto Rico a început într-o sală de concurs, acum 1 an şi jumătate. Şi a continuat, la fel de discret. Până la Jocurile Olimpice din această vară.

Presa din Puerto Rico a scris şi ea despre o posibilă logodnă. Tommy le-a povestit ziariştilor despre iubita lui.

Primul pas este vizita la Constanţa, de săptămâna viitoare. Sportivul vrea să îi cunoască pe părinţii Cătălinei, de ziua ei. E invitat împreună cu toată familia lui. Urmează apoi o vacanţa de vis în insulele din Marea Caraibelor. Şi, poate, inelul de logodnă.

Până atunci, însă, pentru tinerii îndrăgostiţi rămân după-amiezele londoneze din mall-ul de lângă satul olimpic. Cu plimbări relaxante, priviri sfioase şi zâmbete, acum că emoţiile concursului au rămas în urmă.


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close