Antena 3 CNN Sport Off Sport Cine este criminalul fotbalistului găsit aproape decapitat într-un tufiș

Cine este criminalul fotbalistului găsit aproape decapitat într-un tufiș

Cine este criminalul fotbalistului găsit aproape decapitat într-un tufiș
03 Noi 2018   •   21:22

Criminalul fotbalistului Daniel Correa Freitas, legitimat la echipa braziliană Sao Paolo, este chiar impresarul său, Edson Brittes Jr. Bărbatul și-a recunoscut fapta, spunând că s-a răzbunat pentru că sportivul a încercat să-i violeze soția, scrie Daily Mail, citat de Libertatea.

Trupul lui Correa Feitas, fotbalistul brazilian de 24 de ani, a fost găsit într-un tufiș, aproape decapitat.

Criminalul, chiar impresarul sportivului, Edson Brittes Jr, și-a recunoscut fapta spunând că a vrut să-l pedepsească pe acesta după ce l-a prins încercând să o violeze pe soția sa.

„Când am deschis uşa l-am văzut peste soţia mea, care striga după ajutor. Am făcut ceea ce orice bărbat din Brazilia ar fi făcut pentru soţia sa. În acel moment în faţa mea era el şi Cris, soţia mea alături de care sunt de 20 de ani, femeia căreia mi-am dedicat viaţa, care tot timpul m-a iubit şi m-a respectat”, a spus impresarul.

Poliția din Sao Paolo, acolo unde a fost descoperit trupul fotbalistului, spun că acesta a fost torturat înainte să fie ucis, iar cadavrul sau a fost tarat pentru aproximativ 30 de metri. „A avut două tăieturi adânci pe gât și capul lui era aproape decapitat, în timp ce organele genitale erau tăiate”, au spus reprezentanții Poliției.

Correa Freitas a debutat la profesioniști în 2013 la Botafogo Rio de Janeiro. Grație driblingului său în regim de viteză a fost poreclit „Daniel Messi'.

×
Subiecte în articol: criminal fotbalist mort
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close