Antena 3 CNN Sport Off Sport Cine este tânărul dinamovist care ar fi fost omorât de suporterii Stelei

Cine este tânărul dinamovist care ar fi fost omorât de suporterii Stelei

Cine este tânărul dinamovist care ar fi fost omorât de suporterii Stelei
24 Aug 2016   •   21:51

Adrian era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny. ProSport a stat de vorbă în această seară cu antrenoarea de hochei pe iarbă Ana Litvinchevici, una dintre cele mai cunoscute specialiste în domeniu. Antrenoarea a vorbit şi despre calităţile umane ale lui Adrian Matei.

"Adrian era elev în clasa a 12-a a Liceului Anghel Saligny din Bucureşti şi component al echipei CS Antilopa. Era un băiat foarte cuminte, dacă îi dădeai 10 şuturi să tragă la poartă, 10 trăgea, nu spunea nimic. Era educat şi liniştit, aşa sunt toţi sportivii noştri de la hochei pe iarbă, mai respectuoşi", spune Ana Litvinchevici.

Antrenoarea de la CSŞ 2 Bucureşti a discutat în aceste zile cu Dan Codreanu, antrenorul băiatului la CS Antilopa şi secretar general al Federaţiei Române de Hochei pe Iarbă. "Avea această pasiune pentru fotbal, mergea la fiecare meci. Antrenorul său mi-a spus că el a încercat să aplaneze un conflict doar. Era un jucător cu reale perspective".

Citește mai multe despre acest caz pe www.prosport.ro

×
Subiecte în articol: steaua Dinamo derby decese violente
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close