Antena 3 CNN Sport Off Sport Încă o lovitură pentru sportul românesc. O adevărată legendă, depistată pozitiv cu Meldonium. "Mă voi retrage"

Încă o lovitură pentru sportul românesc. O adevărată legendă, depistată pozitiv cu Meldonium. "Mă voi retrage"

Încă o lovitură pentru sportul românesc. O adevărată legendă, depistată pozitiv cu Meldonium. "Mă voi retrage"
12 Apr 2016   •   23:05

Biatlonista Eva Tofalvi (37 de ani) a fost depistată și ea pozitiv cu meldonium. Este a doua româncă după atleta Mirela Lavric.

Uniunea Internațională de Biatlon a anunțat că Eva Tofalvi a fost depistată pozitiv la un control din martie, la Oslo.

"Am avut o bronșită și mi-a fost prescris acest medicament de către medic, am toate hârtiile de la doctor, mi s-a găsit și un murmur cardiac. Mă voi retrage. Știam de 10 zile că am fost depistată pozitiv. N-am vrut să am un astfel de final de carieră", a declarat Tofalvi pentru site-ul mariustuca.ro. 

Sursa citată mai precizează că Eva Tofalvi e nemulțumită că medicii din țara noastră nu știau dacă această substanță e interzisă și nici cât durează până dispare din organism.

Eva Tofalvi a participat de 5 ori la Jocurile Olimpice de iarnă (în 1998, 2002, 2006, 2010, 2014), dar și la întrecerile europene și mondiale din acest sport. Cea mai mare performanță o reprezintă o victorie în Cupa Mondială în decembrie 2008, la Hochfilzen (Austria). 

×
Subiecte în articol: dopaj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close