Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbaliştii de la Chelsea, ironizaţi în presa britanică

Fotbaliştii de la Chelsea, ironizaţi în presa britanică

Fotbaliştii de la Chelsea, ironizaţi în presa britanică
de M.T.    |    08 Mar 2013   •   14:12

Vedetele de zeci de milioane de dolari ale lui Chelsea s-au întors acasă cu capul în pământ, după ce, joi seară, au pierdut meciul cu Steaua, scor 0-1, în turul optimilor de finală ale Europa League.

Deloc surprinzător, jucătorii lui Rafa Benitez nu au găsit o atmosferă tocmai plăcută la revenirea în Marea Britanie, fiind ironizaţi în tabloide. Lipsită de strălucire, umilitoare şi şocantă, sunt doar câteva dintre cuvintele folosite de presa britanică pentru a descrie prestaţia jucătorilor de la Chelsea.

Jurnaliştii de la Mirror au comparat înfrângerea de pe Arena Naţională cu o ţepuşă primită pe tărâmul lui Dracula: „Rafa Benitez a insistat că Chelsea este încă în viaţă în cadrul Europa League, în ciuda înfrângerii suferite pe teritoriul lui Dracula, care a introdus o nouă ţepuşă în inima sezonului lor. Câştigătorii ultimului sezon Champions League riscă să aibă un final mai puţin glorios după înfrângerea din România”.

Mult mai duri au fost, în schimb, cei de la The Sun, aceştia îi avertizându-i pe românii care vor să emigreze în Regatul Unit că nu oricine poate sta degeaba pe atâţia bani cum a făcut aseară Fernando Torres: „Avertisment pentru toţi prietenii noştri buni de origine română ce stau la coadă pentru a veni în Marea Britanie anul acesta! Nu oricine primeşte 180.000 de lire pe săptămână pentru a sta degeaba, ci doar Fernando Torres”.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close