Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali, declarație inedită în direct: „Singurul român care poate concura cu mine financiar este ...”

Gigi Becali, declarație inedită în direct: „Singurul român care poate concura cu mine financiar este ...”

Gigi Becali, declarație inedită în direct: „Singurul român care poate concura cu mine financiar este ...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2017   •   21:20

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni seară, că dacă el doreşte un jucător nu i-l poate lua nimeni şi că singurul român care poate concura cu el din punct de vedere financiar este Ion Ţiriac. Becali a mai spus că fostul oficial dinamovist Cristian Borcea nu este interesat de o revenire la gruparea bucureşteană.

Becali a menţionat că l-a dorit pe Valentin Costache la FCSB, dar a fost convins să nu îl transfere. "Mie mi s-a oferit Costache înainte cu o zi cu 700.000. Voiam să îl iau şi cred în Costache, numai că m-au întors oamenii mei. Vizavi de Mailat… nu poate să-mi ia mie nimeni niciun jucător dacă îl vreau. Singurul român care poate concura cu mine financiar este Ţiriac. Au venit impresarii lui Mailat la mine, oamenii mei îi voiau şi eu nu-l voiam. Nu cred în Mailat, cred în Costache. Pe Moruţan îl vreau şi eu, dacă eu îl vreau nu o să poată să-l ia CFR niciodată. Cei de la CFR vor să calce pe urmele mele, dar ce-a fost bun am luat eu, Coman, Nedelcu, Man, ăştia sunt perlele României. Şi Moruţan", a explicat el, potrivit News.ro.

Finanţatorul FCSB consideră că în România "cine dă bani la fotbal e nebun". "Vrea să se distreze dând foc la bani. La fotbal în România nu există să câştigi bani. La mine, am fost norocos, Dumnezeu a făcut minuni. La mine e minune".

×
Subiecte în articol: Gigi Becali financiar Ion Tiriac
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close