Antena 3 CNN Sport Off Sport Ion Țiriac, performanță absolută: În patru luni, a terminat două clase de liceu și a dat și Bacalaureatul. Cum a fost posibil?

Ion Țiriac, performanță absolută: În patru luni, a terminat două clase de liceu și a dat și Bacalaureatul. Cum a fost posibil?

Ion Țiriac, performanță absolută: În patru luni, a terminat două clase de liceu și a dat și Bacalaureatul. Cum a fost posibil?
19 Apr 2017   •   11:57

Dezvăluire incredibilă făcută de Ion Țiriac. Pentru că avea foarte multe antrenamente la hochei pe gheaţă, sport pe care-l practica atunci, fostul jucător de tenis nu a mai dat pe la şcoală, în timpul liceului, fiind exmatriculat.

Omul de afaceri a povestit cum a fost nevoit să facă liceul rapid.

“Pot să-mi exprim încă o dată public recunoştinţă în faţa familiei Maurer ( n.r. Ioan Gheorghe Maurer, fost prim-ministru în epoca Ceauşescu). Cum la o vârstă foarte fragedă am început să joc tenis cu dumnealui, ştia situaţia mea. La un moment dat, m-am dus la cadre la Ministerul Tineretului şi Sportului şi mi-au spus: Domnule, dumneata nu mai ai paşaportul. Eu am reacţionat: Sunteţi nebuni?! Eu mâine trebuie să plec la Moscova, spuneţi-le şefilor. Cum să nu am eu paşaport, ce, am omorât pe cineva?! Maurer dăduse ordin să-mi ia paşaportul până nu termin liceul. Ei, în patru luni de zile am terminat şi a IX-a şi a X-a şi Bacalaureatul. Si pe urma mi s-a spus: Uite paşaportul, dar ce facultate vrei să faci?”, şi-a reamintit Ion Ţiriac pentru Europa FM.

 

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac performanta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close