Antena 3 CNN Sport Off Sport Mărturia care răstoarnă tot ce s-a spus despre decesul lui Ekeng. Un jucător de la Viitorul descrie scenele de groază

Mărturia care răstoarnă tot ce s-a spus despre decesul lui Ekeng. Un jucător de la Viitorul descrie scenele de groază

Mărturia care răstoarnă tot ce s-a spus despre decesul lui Ekeng. Un jucător de la Viitorul descrie scenele de groază
Sursa foto: Foto:Agerpres
08 Mai 2016   •   08:08

Florin Tănase, atacantul Viitorului, a rememorat evenimentele petrecute în Stefan cel Mare, când Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren.

Tânărul atacant al Viitorului, Florin Tanase, a rememorat clipele dramatice de la meciul cu Dinamo, acesta contrazicandu-l într-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor pe doctorul lui Dinamo, Liviu Batineanu.

Florin Tanase a spus că fotbalistul nu mai respira încă din momentul în care a fost urcat pe targă, în timp ce doctorul lui Dinamo i-ar fi zis ca respira.

"Eu tipam către doctorul lui Dinamo sa ii bage mana pe gat si el zicea ca respira. Eu ii tot repetam ca nu respira. Si cand l-a pus pe targa nu mai respira de loc. I-am zis: "Ba, nu vezi, ma, ca nu mai respira?". El a zis ca il duce la spital", a spus Florin Tanase.

De cealalta parte, doctorul Liviu Batineanu a spus: "Eu l-am vazut cazand si am intrat direc tpe teren. El clipea si am vazut ca avea gura inclestata. L-am intors pe o parte si am incercat sa-i eliberez caile respiratorii superioare. In acel moment avea puls.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close