Antena 3 CNN Sport Off Sport Mărturii șocante ale lui Tibi Ușeriu, la sfârșitul ultramaratonului de la Cercul Polar: „M-a mâncat de viu” - VIDEO

Mărturii șocante ale lui Tibi Ușeriu, la sfârșitul ultramaratonului de la Cercul Polar: „M-a mâncat de viu” - VIDEO

Mărturii șocante ale lui Tibi Ușeriu, la sfârșitul ultramaratonului de la Cercul Polar: „M-a mâncat de viu” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Facebook
16 Mar 2018   •   08:49

Tiberiu Uşeriu a câştigat, vineri noapte, ultramaratonul de la Cercul Polar. La capătul celor peste şase sute de kilometri, a fost întâmpinat cu aplauze şi în acordurile imnului naţional al României.

„Mă bucur că am terminat-o. E mult, mult mai grea decât a fost înainte. Ultima parte asta de 160 de kilometri a fost numai cu urcări şi coborâri, exact ca prima, după aia aproape 300 de kilometri ice road, ceea ce m-a mâncat, dar aşa per total, mult, mult mai grea decât ce a fost înainte. Dar na, de asta am venit: s-o termin şi mă bucur şi că am terminat-o”, a declarat Ușeriu, la sfârșitul cursei.

Despre aceleaşi condiţii vitrege povestea Tiberiu şi pe ultima sută de metri, când mai avea aproximativ 60 de kilometri de parcurs.

„Ice road-ul ăla m-a mâncat de viu, a fost foarte naşpa în zilele pe ice road, şi acum am intrat pe partea aialaltă şi mi-a fost un pic mai bine. A trebuit să îmi usuc toate, de la sac de dormit la toate, că…cum am dormit pe ice road de câteva ori, toate mi-au fost îngheţate, ude, haine, n-am mai avut nimic.”, a mai spus ultra-maratonistul, conform Stirileprotv.ro.

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close