Antena 3 CNN Sport Off Sport Messi, criticat dur pentru lipsa de respect faţă de preşedintele ţării. "Parcă venise la zoo"

Messi, criticat dur pentru lipsa de respect faţă de preşedintele ţării. "Parcă venise la zoo"

Messi, criticat dur pentru lipsa de respect faţă de preşedintele ţării. "Parcă venise la zoo"
22 Iul 2015   •   17:53

Opoziţia din Gabon l-a acuzat pe Lionel Messi că a arătat "lipsă de respect pentru standarde şi principii", după ce starul Barcelonei s-a întâlnit cu preşedintele ţării africane îmbrăcat cu pantaloni scurţi şi tricou. 

Messi, în vârstă de 28 de ani, a zburat în Gabon la începutul acestei săptămâni pentru o vizită de cinci zile în Africa. 

"Messia fotbalului a venit în Gabon ca şi cum ar fi venit la zoo: murdar, nebărbierit şi cu mâinile în buzunar, căutând alune să arunce cu ele", a scris partidul Union du Peuple Gabonais (UPG).

"Când te numeşti Lionel Messi şi eşti un multimilionar, nu ai dreptul să te prezinţi în faţa oficialilor unei republici, fie ea şi bananieră, cu mâinile în buzunarele unor pantaloni scurţi şi jerpeliţi. Gabon nu e zoo. Nu ştim de ce argentinianul a venit în Gabon, dar avem dreptul să denunţăm neglijenţa şi lipsa lui de respect", mai spun cei din opoziţie. 

×
Subiecte în articol: Lionel Messi
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close