Antena 3 CNN Sport Off Sport Moartea lui Ilie Balaci lasă urme adânci. Aurică Beldeanu va fi operat pe creier

Moartea lui Ilie Balaci lasă urme adânci. Aurică Beldeanu va fi operat pe creier

Moartea lui Ilie Balaci lasă urme adânci. Aurică Beldeanu va fi operat pe creier
Sursa foto: foto: Universitatea Craiova
26 Oct 2018   •   09:05

Craiova Maxima parcă e blestemată. Unul dintre cele mai importante repere de valoare din fotbalul românesc, o echipă care încânta România la începutul anilor '80 şi disputa o semifinală de cupă europeană, şi-a pierdut în ultimii ani 4 dintre componenţi.

Ultimul pe această listă neagră e Ilie Balaci, care a decedat duminică, atunci când a suferit un infarct, la 62 de ani.

Din nefericire, veştile cutremurătoare continuă să vină dinspre ceea ce a fost odată o echipă fabuloasă. Alţi doi fotbalişti de atunci, Nicolae Ungureanu şi Aurică Beldeanu, traversează momente de cumpănă, scrie gsp.ro.

Fostul mare fundaş stânga duce o luptă dură cu o boală cruntă de piele. A şi suportat o intervenţie chirurgicală chiar în ziua în care Ilie Balaci a fost înmormântat. Acesta a şi fost motivul pentru care Ungureanu n-a fost prezent alături de foştii săi coechipieri, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Balaci.

Aurică Beldeanu urmează să fie şi el operat. În cazul său ar fi vorba despre o intervenţie pe creier, iar Rodion Cămătaru e cel care se ocupă de toate formalităţile. Fostul mare atacant îl va aduce pe Beldeanu în Bucureşti, unde îl va interna la Spitalul Bagdasar-Arseni. Tot aici va avea loc şi operaţia.

Lui Beldeanu i s-a făcut rău luni seară, în timp ce era la căpătâiul lui Ilie Balaci, la biserică. A avut nevoie de îngrijiri medicale, apoi a fost transportat de urgenţă la spital, unde i s-au făcut mai multe teste amănunţite.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close