Antena 3 CNN Sport Off Sport Modă şi sport. Tenismenul Tomas Berdych şi H&M au semnat un contract de colaborare

Modă şi sport. Tenismenul Tomas Berdych şi H&M au semnat un contract de colaborare

Modă şi sport. Tenismenul Tomas Berdych şi H&M au semnat un contract de colaborare
de N.B.    |    15 Ian 2013   •   11:59

H&M a încheiat un contract de colaborare cu unul dintre cei mai buni tenismeni ai momentului, Tomas Berdych, marcând prima incursiune a companiei în lumea sportului.

Berdych, tenismenul ceh clasat pe locul şase în topul ATP, va fi un ambasador al H&M atât în afara terenului de tenis, cât şi în timpul jocului, ajutând compania să dezvolte o colecţie specială de tenis care va debuta în magazine în viitor, se arată într-un comunicat al companiei, remis Antena 3.

Pe lângă talentul său sportiv, Tomas Berdych este un om pasionat de modă. "Sunt încântat de acest parteneriat. Aceasta este prima aventurare a H&M în lumea tenisului şi mă simt flatat să le fiu primul ambasador. H&M este tinereţe, cool şi relaxare, adică tot ceea ce consider că ar trebui să însemne hainele. Iubesc moda şi este formidabil că am ocazia să dezvolt alături de H&M echipamentul meu sportiv şi o colecţie pentru purtat în afara terenului de sport", a declarat numărul 6 ATP.

Parteneriatul dintre Tomas Berdych şi H&M reprezintă un nou capitol pentru relaţia dintre sport şi modă. Pe teren, hainele companiei vor fi purtate de sportiv, iar în afara lui, tenismenul va contribui la realizarea unei colecţii inspirate din sport.


×
Subiecte în articol: H&M ATP
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close