Antena 3 CNN Sport Off Sport Nadia Comăneci sare în apărarea lui Ilie Năstase: "Va fi mereu prietenul meu"

Nadia Comăneci sare în apărarea lui Ilie Năstase: "Va fi mereu prietenul meu"

Nadia Comăneci sare în apărarea lui Ilie Năstase: "Va fi mereu prietenul meu"
Sursa foto: Foto: Facebook/Nadia Comaneci
24 Apr 2017   •   16:07

Incidentele din prima zi a meciului de Fed Cup dintre România și Marea Britanie făcut înconjurul lumii, iar părerile despre comportamentul lui Ilie Năstase sunt împărțite, după ce căpitanul nejucător al tricolorelor a fost și sancționat de ITF.

Pus la zid de englezi și apărat de președintele Federației, George Cosac, Ilie Năstase este susținut și de buna sa prietenă, legendara gimnastă Nadia Comăneci. În timpul meciurilor de Fed Cup de la Mamaia, "Zeița de la Montreal" se afla la Cluj, acolo unde a urmărit din tribune evoluțiile premiate cu medalii ale Cătălinei Ponor, Larisei Iordache și ale lui Marian Drăgulescu.

Chiar dacă e de acord că Ilie Năstase e responsabil pentru ceea ce a spus, Nadia Comăneci a găsit și câteva argumente în apărarea fostului mare jucător de tenis.

"Ilie este foarte patriot și câteodată spune lucruri pe care nu le crede cu adevărat. Este doar Ilie și va fi pentru totdeauna prietenul meu. Evident că Ilie este responsabil pentru lucrurile pe care le scoate pe gură și cred că este important să păstrezi respectul și să ai un comportament bun în sport. Va trebui să se descurce cu efectele acestui incident, dar va supraviețui, indiferent ce i se va întâmpla. Toată lumea îl iubește pe Ilie în România, tocmai pentru că este Ilie", a declarat Nadia Comăneci, potrivit DigiSport.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Fed Cup scandal
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close