Antena 3 CNN Sport Off Sport O fostă atletă din Marea Britanie, acuzată de tentativă de crimă! Motivul uluitor al gestului disperat

O fostă atletă din Marea Britanie, acuzată de tentativă de crimă! Motivul uluitor al gestului disperat

O fostă atletă din Marea Britanie, acuzată de tentativă de crimă! Motivul uluitor al gestului disperat
Sursa foto: Foto:Lauren Jeska/Facebook
23 Sep 2016   •   11:31

Lauren Jeska este o fostă campioană britanică în fell running, o formă de maraton în zone montane. Acuzată de tentativă de omor după ce l-a înjunghiat pe un oficial al corpului britanic de atletism, Jeska a recunoscut astăzi cauza șocantă: este transsexuală și i-a fost frică să nu-i fie retrase titlurile, scrie gsp.ro.

În luna martie a acestui an, Lauren Jeska l-a rănit cu un cuțit la sediul Comitetului Britanic de Atletism din Birmingham pe Ralph Knibbs, 52 de ani, fost rugbyst, actualul șef al departamentului de resurse umane din cadrul UK Athletics. Ea i-ar fi atacat și pe Kevan Taylor și Tim Begley, alți doi oficiali ai corpului de atletism.

Trimisă în judecată, Jeska a recunoscut astăzi motivul acțiunii sale la audierea de la Curtea din Birmingham. Campioana Angliei în 2010, 2011 și 2012, dar și câștigătoarea Campionatului Britanic în 2012 în fell running a dezvăluit că este transsexuală și că i-a fost teamă că oficialii îi vor retrage laurii, motivând avantajul incorect față de celelalte competitoare, titrează The Telegraph.

 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close