Antena 3 CNN Sport Off Sport Pacquiao riscă sancţiuni disciplinare după "MECIUL SECOLULUI". A ascuns o rană la umăr înainte de lupta cu Mayweather Jr

Pacquiao riscă sancţiuni disciplinare după "MECIUL SECOLULUI". A ascuns o rană la umăr înainte de lupta cu Mayweather Jr

Pacquiao riscă sancţiuni disciplinare după "MECIUL SECOLULUI". A ascuns o rană la umăr înainte de lupta cu Mayweather Jr
05 Mai 2015   •   09:54

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao riscă sancţiuni disciplinare din partea oficialilor de box din Nevada după ce a ascuns o rană la umăr, înaintea meciului cu Floyd Mayweather Jr, informează AP, citat de Yahoo! News.

Preşedintele Comisiei Atletice din Nevada, Francisco Aguilar, a declarat că va fi demarată o anchetă care să stabilească motivul pentru care Pacquiao a afirmat că nu are nici o rană la umăr, cu o zi înainte de meciul cu Mayweather.

"Vom strânge toate datele şi vom urmări circumstanţele. La un moment dat vom avea şi o discuţie", a spus Francisco Aguilar.

Pacquiao riscă să fie amendat sau chiar suspendat, după ce nu a răspuns sincer la întrebările unui chestionar ce i-a fost aplicat înainte de meci.

Promoterul lui Pacquiao a declarat că Agenţia Americană Anti-Dopping (USADA) a fost informată cu privire la rana la umăr a pugilistului, ca urmare a aprobat tratarea acesteia cu un antiinflamator, înainte de luptă.

Cu toate acestea, preşedintele USADA a afirmat că agenţia nu a primit nici un fel de informaţie medicală sau document cu privire la rana lui Pacquiao. Travis Tygart a mai adăugat că a fost chestionat de staff-ul pugilistului cu privire la o serie de substanţe care sunt sau nu admise înainte de luptă, potrivit regulamentului anti-dopping.

Directorul executiv al Comisiei Atletice din Nevada, Bob Bennett, a declarat că pugilistul filipinez a completat el însuşi chestionarul şi a înţeles întrebările conţinute de acesta. O copie a chestionarului cu pricina a fost postată pe site-ul True.Ink. Potrivit AP, chestionarul este semnat atât de către Manny Pacquiao, cât şi de managerul său, Michael Koncz.

Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas.Noul campion mondial la categoria supermijlocie este Floyd Mayweather.

×
Subiecte în articol: box
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close