Antena 3 CNN Sport Off Sport Răsturnare de situație. Wesley e cât se poate de viu. ”E bine, sănătos”, anunță fostul său impresar

Răsturnare de situație. Wesley e cât se poate de viu. ”E bine, sănătos”, anunță fostul său impresar

Răsturnare de situație. Wesley e cât se poate de viu. ”E bine, sănătos”, anunță fostul său impresar
23 Aug 2016   •   11:02

UPDATE: Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat, în urmă cu câteva momente, pentru Digi Sport, că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmând astfel ştirea publicată de presa arabă, conform căreia jucătorul ar fi decedat în timpul unui antrenament.

"Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia", a declarat Lucian Marinescu pentru Digi Sport.

Știrea inițială

Fostul jucător al lui FC Vaslui și CSMS Iași, Wesley Lopes, a murit, anunță presa arabă, potrivit DigiSport.

 

Wesley avea 35 de ani și ar fi decedat la un antrenament, din cauza unui atac de cord.

Wesely Lopes era cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 64 de reuşite. 

Informația nu a fost confirmată de presa braziliană și nici de Lucian Marinescu, fostul său impresar.

Jurnalistul Amir Kiarash, cu importante conexiuni în lumea arabă, a intrat în direct la Digi Sport pentru a comenta vestea şocantă venită în această dimineaţă în privinţa unui posibil deces al fostului fotbalist al lui FC Vaslui şi CSMS Iaşi, Wesley Lopes.

"M-am uitat pe site-urile braziline și arabe și nu am găsit nimic. Pe site-urile arabe a apărut o informație publicată ieri, dar este dezmințită tot pe un cont de twitter de la o agentie de sport, care spune de o confuzie, și că ar fi vorba despre un brazilian de la Flamengo, cu același nume.

Eu urmăresc presa arabă, care furnizează multe informații eronate și vă dau un exemplu. Când MM era închis, în presa arabă a apărut un amplu interviu cu el și mă îndoiesc că oficialul Stelei a stat atunci de vorbă cu ei. Site-ul de pe care ați preluat informația pare unul serios. Momentan, nu trebuie să spunem hop până nu trecem pârleazul, cum se spune, pentru că informația nu este deloc clară. Au mai fost jucători decedaţi şi înviaţi apoi. Să sperăm că au mințit ei și că Wesley este bine", a declarat Amir Kiarash, la Digi Sport.

 

×
Subiecte în articol: FC Vaslui
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close