Antena 3 CNN Sport Off Sport Reacția neașteptată a lui Gigi Becali la somația Armatei. ”Acum te-ai trezit?”

Reacția neașteptată a lui Gigi Becali la somația Armatei. ”Acum te-ai trezit?”

Reacția neașteptată a lui Gigi Becali la somația Armatei. ”Acum te-ai trezit?”
29 Iul 2016   •   22:59

Gigi Becali a spus că are dreptul să folosească denumirea Steaua Bucureşti şi că a primit o hotărâre de la Registrul Comerţului, în cursul zilei de miercuri, care îi acordă acest drept. Mai mult, patronul „roş-albaştrilor” spune că nu a primit nicio notificare din partea celor din cadrul Armatei.

Armata i-a declarat un adevărat război lui Gigi Becali. I-a solicitat daune de peste 36 de milioane de euro. În apărarea sa, patronul Stelei consideră că este îndreptăţit să folosească în continuare numele echipei pe care a cumpărat-o în urmă cu 15 ani, şi ca să clarifice acest lucru, spune că a primit o notificare de la Registrul Comerţului care îi acordă acest drept. Becali nu vede de ce să achite suma de 37 de milioane de euro, solicitată de Armată. „Nu am primit nicio notificare. Din moment ce nu există o hotărâre judecătorească... Eu am notificare, de acum două zile, dar în sens invers, că pot folosi. Din moment ce hotărârea de Registrul Comerţului spune că noi, Steaua Bucureşti, deţinem palmaresul de 15 ani... În altă ordine de idei, aceşti 37 de milioane de euro, pentru ce să îi dăm? Să zicem că avem deja un exemplu al celor de la Rapid, care sunt aproape morţi ca echipă, care se desfiinţează pentru patru milioane de euro. Sau Dinamo care este în insolvenţă. Dacă avem un om care ţine un brand în picioare, cu demnitate, ce vrem noi în ţara asta? Eu nu ştiu ce se mai vrea. Prin hotărârea din 2014 pot să fac zece desene, pe care noi le-am înregistrat la Registrul Comerţului, dar care mi-a dat dreptul să folosesc denumirea de Steaua Bucureşti, eu aşa mă numesc, cu niciun fel de siglă, joc cu tricoul gol”, a declarat Becali la Digi Sport.

În cazul în care reprezentanţii Armatei ar avea dreptate, Becali este convins că România nu va mai fi la fel de cunoscută în Liga Campionilor, pentru că echipa sa este singura care face diferenţa la nivel european.

„Oamenii din România nu înţeleg, eu am mai înregistrat 5 mărci. Le-am dat ordin să înregistreze 20 de mărci. Este o hotărâre a Consiliului că FCSB înseamnă Fotbal Club Steaua Bucureşti şi avem voie, puteam folosi denumirea chiar şi în întregime. Mâine vă trimit motivarea de la Tribunalul Bucureşti, pe care am primit-o acum două zile. Să zicem că ar fi aşa, că ar avea dreptate ei, dar atunci ar fi de plâns, pentru că banii nu pot fi daţi, nu participăm cu Steaua în cupele europene, e singura care mai poate reprezenta România în cupele europene. Pentru ce facem asta? Suntem în legalitatea asta de 15 ani. Am stat în legalitate şi după 15 ani ţi-ai dat seama că am plătit toate datoriile şi acum te-ai trezit că folosesc fraudulos?”, a mai punctat patronul „roş-albaştrilor”.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close