Antena 3 CNN Sport Off Sport Reacția unui antrenor, după ce unul dintre cei mai importanți jucători a plecat în timpul meciului

Reacția unui antrenor, după ce unul dintre cei mai importanți jucători a plecat în timpul meciului

Reacția unui antrenor, după ce unul dintre cei mai importanți jucători a plecat în timpul meciului
Sursa foto: Foto: captura Facebook
24 Mai 2017   •   16:37

Antrenorul unei echipe de baschet, din Brazilia, a fost întrebat de către jurnaliști, într-o conferință de presă, ce crede despre faptul ca unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei a plecat de la un meci important, pentru a fi prezent la nașterea copilului său. Reacția antrenorului a fost una neașteptată.

Bărbatul a declarat că i se pare normal ca jucătorul să fie prezent la acest eveniment important din viața lui, ba chiar a ținut să le facă morală jurnaliștilor. 

”Aceasta este cea mai mare experiență umană. Wow, chiar a fost o intrebare bună, într-adevăr. Aveți copii? Când veți avea copii veți înțelege. Pentru că asta e cea mai mare experiență umană. Credeți că baschetul este cel mai important lucru în viață? Când veți vedea primul copil, veți înțelege care este cel mai important lucru din viață. Să veniți să discutați cu mine atunci”, a adăugat antrenorul.

Acesta a încheiat spunând că nimic nu este mai minunat în această viață ca momentul în care copilul tău vine pe lume.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close