Antena 3 CNN Sport Off Sport România își uită campionii în momentele dificile. Cine le-a așteptat la aeroport pe gimnastele care au ratat calificarea de la Rio!

România își uită campionii în momentele dificile. Cine le-a așteptat la aeroport pe gimnastele care au ratat calificarea de la Rio!

România își uită campionii în momentele dificile. Cine le-a așteptat la aeroport pe gimnastele care au ratat calificarea de la Rio!
Sursa foto: Foto: facebook.com/cataponor
21 Apr 2016   •   12:32

La succes se îngrămădesc toţi oficialii, în momentele dificile, campionii sunt lăsaţi singuri. Gimnastele care au ratat calificarea la Olimpiada de la Rio s-au întors în ţară discret, fără să fie întâmpinate de niciun responsabil din sportul românesc.

Fetele au fost însoţite pe drumul de întoarcere de Nadia Comăneci. Marea campioană a rămas singurul lor susţinător. Ea ştie cel mai bine că pasiunea şi munca au nevoie şi de ajutor ca să ducă la performanţă.

Deşi a concurat accidentată, Cătălina Ponor nu a fost aşteptată pe aeroport nici măcar de cei care decid soarta sportului. Singura care le-a încurajat pe gimnaste a fost Nadia Comăneci.

După întâlnirea cu Nadia, fetele s-au îndreptat discret spre autocar.

Echipa fetelor s-a clasat pe locul 7 din 8, înaintea Coreei de Sud. Pe primul loc s-a clasat Brazilia. Şi echipa masculină de gimastică a ratat calificarea, după ce s-a clasat pe locul 5 în clasamentul final al turneului preolimpic.

Dacă în România performanţele lotului de gimnastică au fost uitate, fanii din întreaga lume au lansat două petiţii online, în speranţa că le vedea la Rio pe Larisa Iordache şi pe Cătălina Ponor. Cer ca România să trimită la Jocurile Olimpice două gimnaste.

Sursa: Observator

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close