x close

Fii alături de noi!

Şedinţă de urgenţă pentru redeschiderea Arenei Naţionale

de 03 Mar 2016   •   20:20
Şedinţă de urgenţă pentru redeschiderea Arenei Naţionale 96
e peste patru luni, cel mai mare stadion din România este închis, pentru că oficialii ISU nu vor să-și dea acordul în ceea ce privește membrana acoperișului Arenei Naționale, scrie GSP.

FRF și LPF reproșează Primăriei Municipiului București situația existentă, iar Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu au decis să ia atitudine!

Surse din cadrul Primăriei Generale au dezvăluit pentru Gazetă că mâine la sediul PMB va avea loc o întâlnire între cei doi oficiali ai fotbalului românesc și primarul general interimar, Răzvan Sava. Părțile vor să se pună la masa discuțiilor și să vină cu argumente concrete pentru ca Arena Națională să se deschidă cât mai rapid.

"Nu este vorba de asumarea responsabilității aici, este vorba de eventualele riscuri la care vor fi supuși spectatorii pe parcursul desfășurării evenimentului cultural/ sportiv. Nu putem să ne jucăm cu viața oamenilor sub nici o formă, chiar și pentru presiunile care s-au făcut cu deschiderea stadionului.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati