Antena 3 CNN Sport Off Sport Serena Williams se căsătoreşte joi. Ce reguli trebuie să respecte invitații

Serena Williams se căsătoreşte joi. Ce reguli trebuie să respecte invitații

Serena Williams se căsătoreşte joi. Ce reguli trebuie să respecte invitații
Sursa foto: Foto: Facebook/ Serena Williams
16 Noi 2017   •   09:26

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani şi co-fondatorul Reddit, în vârstă de 34 de ani, fac astăzi pasul cel mare, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

Invitaţii, printre care se numără Beyonce, Jay Z, Kris Jenner, Ciara şi Eva Longoria, au ştiut doar oraşul în care va avea loc căsătoria, nu şi locul ceremoniei. Ei vor afla detaliile privind aceste eveniment abia în această dimineaţă. La nunta care va costa peste un milion de dolari au fost invitate 250 de persoane, informează cancan.ro. Acestea nu vor avea voie să folosească telefoanele mobile, din cauza unei înţelegeri între Serena WIlliams şi revista Vogue, care a primit exclusivite pentru fotografii. 

Serena a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul medical. St. Mary's din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open. Serena Williams şi Alexis Ohanian s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la Roma şi s-au logodit în iarna anului trecut, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close