Antena 3 CNN Sport Off Sport Simona Halep le răspunde criticilor: Ei nu realizează. Cred că tot ce fac e să merg la cumpărături

Simona Halep le răspunde criticilor: Ei nu realizează. Cred că tot ce fac e să merg la cumpărături

Simona Halep le răspunde criticilor: Ei nu realizează. Cred că tot ce fac e să merg la cumpărături
16 Aug 2016   •   16:19

Simona Halep, a patra jucătoare din circuitul WTA, s-a dezlănţuit la o conferinţă de presă organizată la Cincinnati (SUA), informează ProSport.

Halep şi-a continuat războiul pe care îl duce de multă vreme cu haterii din România. Deranjată de comentariile răutăcioase venite din ţară, constănţeanca a ţinut să răspundă de această dată printr-o declaraţie cu tentă ironică: "Românii care mă critică nu ştiu că muncesc din greu in fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei nu prea realizează ce se întâmplă de fapt pentru că ei nu văd ce fac. Ei doar văd meciurile şi cred ca tot ce fac e să merg la cumpăraturi, ceea ce mai fac câteodata, dar nu atât de des", a spus Simona, citată de site-ul wtatennis.com.

Simona, aflată într-o formă de zile mari după cucerirea turneelor de la Bucureşti şi Montreal, şi-a exprimat regretul pentru absenţa de la Jocurile Olimpice, vorbind şi despre evoluţia mai multor sportivi de la Rio: "Am fost foarte tristă că nu am mers la Rio, dar aşa a fost mai bine pentru sănătatea mea. Nu este uşor să călătoresc mult în diferite locuri ale lumii. Jocurile Olimpice au fost senzaţionale în România pentru că Horia Tecău şi Florin Mergea au făcut finala la dublu. Sunt tristă ca nu am participat, dar mă voi pregăti pentru JO de la Tokio. M-am uitat la tot! La gimnastică, Simone Biles este incredibilă, l-am urmărit şi pe Michael Phelps. M-am uitat şi la finala de la tenis, iar Monica Puig a jucat foarte bine, s-a dus acolo să câştige".

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis critici raspuns
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close