Antena 3 CNN Sport Off Sport SoccerKeep a transformat mii de pierzători în pariori iscusiți la numai o lună după debut

SoccerKeep a transformat mii de pierzători în pariori iscusiți la numai o lună după debut

SoccerKeep a transformat mii de pierzători în pariori iscusiți la numai o lună după debut
01 Apr 2016   •   16:14

Peste 5% din populația actuală a României joacă în mod constant la pariuri. Însă, cei mai mulți dintre cei pasionați nu reușesc să genereze profit de pe urma acestei activități. Pariorii experimentați ne-au mărturisit că nimeni nu poate câștiga pe termen lung dacă nu se bazează pe alegeri foarte bine documentate.

SoccerKeep este cel mai apreciat portal de rezultate live, statistici exclusive și ponturi unice generate de un algoritm complex, care se bazează pe factorii cei mai de preț din analizele profesioniștilor.

Chiar dacă s-a lansat în România în luna februarie, platforma i-a impresionat deja pe foarte mulți pariori, nu numai prin ponturile oferite, ci și prin felul în care statisticile expuse educă felul de a gândi al pasionaților.

De acum nu mai trebuie să intri pe nu știu câte site-uri pentru a-ți extrage informațiile de care ai nevoie și nu mai trebuie să traduci informațiile din germană, chineză sau turcă. Nu vei mai pierde ore întregi pentru analiză, întrucât SoccerKeep îți expune tot ce ai nevoie să știi pentru a stabili care sunt pariurile câștigătoare!

Am ales partida din Premier League dintre Liverpool și Tottenham pentru a-ți prezenta câteva dintre facilitățile propuse de SoccerKeep. Odată accesată pagina dedicată partidei, putem observa ponturile estimate de algoritmul inedit, care ia în calcul, printre altele, factori precum: timpi, număr de goluri, rezultate, locație, evoluția jucătorilor și așa mai departe.

Conform SoccerKeep.com, 1 pauză / X final este rezultatul cel mai probabil al partidei. Dacă ne hotărâm să mizăm pe acest pariu, obținem o cotă de 15. Practic, în cazul în care pariem 100 lei și partida se încheie în acest mod, vom câștiga aproximativ echivalentul unui salariu mediu net pe economie – 1500 lei.

Platforma ne indică faptul că este mai probabil ca ambele echipe să nu înscrie, însă factorul de încredere de 55% nu este cel mai convingător. Pariul legat de echipa care va deschide scorul pare a fi o loterie totală, dacă ne luăm după indicația site-ului, întrucât ambele echipe au șanse de 50% să reușească acest lucru.

Observăm că sistemul de predicții ne indică și un pronostic de sub 3.5 goluri în meci, a cărui probabilitate de câștig este estimată la 73%. Însă pariurile care par să aibă cele mai multe șanse de reușită sunt: Peste 0,5 goluri în prima repriză și Gol în ambele reprize, ambele cotate cu un factor de încredere de 78%.

SoccerKeep ne invită să analizăm și datele inedite puse la dispoziție pe site, în cazul în care timpul ne permite acest lucru, în ideea de a ne forma și o părere personală asupra partidelor pe care ne dorim să pariem. Felul în care statisticile sunt dispuse ne vor ajuta să înțelegem mai bine modul de gândire al pariorilor profesioniști.

Seriile actuale ale echipelor ne ajută să evaluăm unul dintre cei mai importanți factori ai pariurilor matematice, și anume forma. Liverpool a reușit să înscrie în ultimele două partide disputate pe teren propriu, însă forma echipei de pe Anfield Road nu pare să fie tocmai una excelentă.

De cealaltă parte, observăm că londonezii au reușit să se impună în ultima deplasare fără să primească gol și că forma lor generală pare să fie sensibil mai bună decât cea a adversarilor. Totuși, Liverpool rămâne cu avantajul terenului propriu, fapt ce echilibrează această partidă. Rezultatul de egalitate sugerat de algoritm, pe bună dreptate, pare să fie cel mai probabil.

În această secțiune putem observa că Liverpool a marcat de 3 ori și nu a încasat nici un gol pe teren propriu în intervalul minutelor 31-45. Tottenham a încasat mult mai multe goluri în primele reprize a deplasărilor, 9 la număr, față de cele numai 3 primite în părțile secunde ale partidelor.

Echipa din Merseyside stă foarte prost pe finalurile de meci de pe teren propriu, având un bilanț negativ de 6 goluri încasate și doar 3 marcate în intervalul 76-90 plus prelungiri. În antiteză, londonezii sunt extrem de eficienți în finalurile deplasărilor, marcând cele mai multe goluri în ultimele minute ale partidelor.

Continuăm analiza, mergând mai departe la acest tabel inedit. Liverpool a marcat goluri prin care a preluat conducerea în 85% dintre meciurile de acasă. Totuși, în mai multe de jumătate dintre aceste situații, băieții lui Klopp s-au văzut egalați.

Tottenham a fost condusă în 47% din meciurile în care a foști implicată în calitate de oaspete, însă echipa londoneză a reușit să restabilească egalitatea în 71% dintre cazuri.

Echipa antrenată de Mauricio Pochettino a marcat primul gol în numai 50% dintre deplasări. Prin comparație, Liverpool are o eficiență de aproximativ 77% la același capitol, în calitate de gazdă.

Secțiunea diferențelor de goluri ne este foarte folositoare în cazul în care identificăm o favorită clară a unei dispute. Cea mai titrată echipă din istoria Angliei a câștigat și a pierdut cele mai multe meciuri pe teren propriu la o diferență minimă de goluri. Londonezii au câștigat mai mult de jumătate dintre deplasările acestui sezon la handicap (adică la cel puțin 2 goluri diferență).

Interpretând datele manual, am ajuns la un numitor comun cu ponturile oferite de SoccerKeep pentru pariurile: Intervalul primului gol 31-45, 1 pauză / X final, Gol în ambele reprize și Peste 0.5 goluri în prima repriză.

Însă, după ce am trecut toate aceste informații și prin filtrul propriilor cunoștințe, sunt de părere că este mai probabil ca ambele echipe să marcheze în această partidă.

Administratorii comunității pariorilor din România, PariuriX.com, s-au arătat plăcut surprinși de eficiența și succesul de care se bucură SoccerKeeep, despre care au spus că „depășește cu succes orice concurență și așteptările pariorilor, atât în România cât și în restul lumii”.

Ce mai aștepți? SoccerKeep.com este o unealtă de bază care nu trebuie să lipsească din arsenalul pe care pariului modern îl deține în scopul de a câștiga lupa cu casele de pariuri.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close