Antena 3 CNN Sport Off Sport Suspectul reţinut pentru uciderea suporterului dinamovist ar face parte din galeria Rapidului

Suspectul reţinut pentru uciderea suporterului dinamovist ar face parte din galeria Rapidului

Suspectul reţinut pentru uciderea suporterului dinamovist ar face parte din galeria Rapidului
Sursa foto: Foto: Digisport
26 Aug 2016   •   13:52

Alexandru Badea, bărbatul de 25 de ani reţinut pentru uciderea suporterului dinamovist nu face parte din galeria Stelei, aşa cum au circulat zvonurile, ci din cea a Rapidului, susţin pentru ProSport surse autorizate. Poliţia l-a reţinut imediat după decesul lui Adrian Matei, puştiul de 18 ani care a fost lovit cu o sticlă în cap în timp ce se întorcea de la meciul Steaua - Dinamo, iar apropiaţii lui Badea vorbesc despre felul în care presupusul criminal s-ar fi comportat în seara de sâmbătă. ”El face parte din galeria Rapidului şi mi-a zis după derby că au ieşit ţiganii să se bată cu câinii”, spune un vecin al lui Badea pentru ProSport.

Omul care a ţinut să îşi păstreze anonimatul a susţinut pentru ProSport că Alexandru Badea a făcut parte dintr-un grup care se afla în zona conflictului în seara meciului Steaua - Dinamo. Cu privire la echipa cu care simpatizează Badea, mărturiile sunt că este fan al Rapidului: ”Îl ştiu din şcoala generală, e rapidist de mic, mergea şi în deplasări. De curând a fost şi la ziua Rapidului când au împlinit ei nu ştiu câţi ani”. Potrivit unor informaţii, Badea ar face parte din gruparea CDI (Chicos del Infierno) a galeriei rapidiste.

×
Subiecte în articol: suspect Dinamo steaua Rapid
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close