Antena 3 CNN Sport Off Sport Un fotbalist azer a fost arestat după decesul jurnalistului Rasim Aliyev

Un fotbalist azer a fost arestat după decesul jurnalistului Rasim Aliyev

Un fotbalist azer a fost arestat după decesul jurnalistului Rasim Aliyev
Sursa foto: Foto: bbc.co.uk
11 Aug 2015   •   20:43

Căpitanul echipei azere Qabala, Javid Huseinov, a fost arestat, marţi, alături de alte cinci persoane, în urma decesului jurnalistului Rasim Aliev, care l-a criticat pe fotbalist după un meci din preliminariile Ligii Europa, informează L'Equipe.
   
Ministerul de Interne din Azerbaidjan a anunţat printr-un comunicat că Huseinov este suspectat de faptul că a încercat să-l ajute pe vărul său să ascundă crima.
   
Jurnalistul Rasim Aliev a încetat din viaţă, duminică, la Baku, după ce a fost bătut de câţiva bărbaţi pentru că l-a criticat pe căpitanul echipei Qabala, Javid Huseinov, după un gest al acestuia de la meciul cu Apollon Limassol, din preliminariile Ligii Europa.
   
La finalul partidei de joi, câştigată de Qabala cu scorul de 1-0, Huseinov a agitat un drapel al Turciei, rivală istorică a Ciprului, în faţa echipei Apollon. "Huseinov nu ştie cum să se comporte", a notat Rasim Aliev pe Facebook, menţionând că acest fotbalist ar trebui să nu mai evolueze în cupele europene.
   
Aliev a fost criticat dur pe reţeaua de socializare pentru acest comentariu. Jurnalistul a fost contactat apoi telefonic de un bărbat care i-a spus că este vărul lui Huseinov şi că îl invită la un ceai. "Când m-am dus, erau 5-6 bărbaţi şi m-au bătut", a relatat Rasim Aliev în spital, înainte de a deceda.
   
Aliev, care avea 30 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar nu a mai putut fi salvat.
   
După decesul jurnalistului, clubul Qabala, la care este legitimat şi românul George Florescu, a anunţat că Javid Huseinov a fost îndepărtat temporar de la echipă.
   

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close