x close

Fii alături de noi!

Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști din România a murit

de S.T.   •   07 Mar 2016   •   18:58
Unul dintre cei mai cunoscuți ziariști din România a murit 534
Presa sportivă şi nu numai este în stare de doliu la aflarea veştii că unul dintre cei mai apreciaţi gazetari sportivi a trecut în nefiinţă. Jurnalistul Valentin Constantinescu s-a stins din viaţă pe un pat de spital, la vârsta de 52 de ani fiind într-o fază avansată de diabet, scrie sportulsalajean.ro.

Valentin a debutat în presa brăileană la ziarul “Sportul Brăilean” de unde şi-a continuat cariera la ziarul “Libertatea”. Cariera sa a fost una fulminantă, acesta fiind corespondentul local al Radio România Actualităţi, dar şi a publicaţiei Gazeta Sporturilor şi a site-ului Prosport.

În ultimii ani din viaţă, regretatul ziarist a fost şi crainicul meciurilor desfăşurate pe stadionul Municipal din Brăila.
poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati