Antena 3 CNN Sport Off Sport Vești cutremurătoare despre Michael Schumacher

Vești cutremurătoare despre Michael Schumacher

Vești cutremurătoare despre Michael Schumacher
25 Iun 2017   •   12:34

Michael Schumacher se află în continuare în comă, după trei ani și jumătate de la data accidentului, șansele ca acesta să își revină fiind foarte mici, informează digisport.ro.

Publicația spaniolă (Las 2 Orillas) a publicat detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a fostului star din Formula 1. Ibericii au scris că germanul cântărește în prezent doar 45 kg și măsoară doar 1,60 metri (cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit), nu poate vorbi și respiră artificial doar datorită celor 15 specialiști care îl asistă zi și noapte în vila familiei din Gland, din apropierea Lacului Geneva din Elveția.

Aceștia mai scriu că soția sa speră în continuare într-un miracol și încearcă în fiecare zi să îl ducă în grădină cu ajutorul unui scaun cu rotile. "Fiecare încercare e un eșec", mai scriu spaniolii.

Vila familiei lui Michael Schumacher continuă să fie bine păzită, pentru a nu le permite jurnaliștilor sau a altor curioși să se apropie. Fostul septuplu campion din Formula 1 este vizitat doar de fratele său Ralf, alți membri ai familiei și de prietenii foarte apropiați precum Flavio Briatore, Ross Brawn sau Jean Todt.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher accident coma
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close