Antena 3 CNN Sport Off Sport Vești importante pentru Rafael Nadal. Care a fost decizia instanței cu privire la acuzațiile de dopaj

Vești importante pentru Rafael Nadal. Care a fost decizia instanței cu privire la acuzațiile de dopaj

Vești importante pentru Rafael Nadal. Care a fost decizia instanței cu privire la acuzațiile de dopaj
Sursa foto: Foto: Rafael Nadal/ Facebook
17 Noi 2017   •   08:56

Rafael Nadal a câştigat procesul cu fostul ministru al Sănătăţii şi Sportului din Franţa, Roselyne Bachelot, care l-a acuzat pe tenismenul spaniol că s-ar fi dopat. 

Tribunalul din Paris i-a dat câştig de cauză lui Nadal, care va primi despăgubiri în valoare de 10.000 de euro din partea lui Roselyne Bachelot. Liderul mondial a anunţat că va dona respectiva sumă unei organizaţii caritabile din Franţa.

Potrivit ProSport, în urmă cu un an, Bachelot a declarat la TV că absenţa de şapte luni a lui Nadal din circuit a fost cauzată de dopaj şi nu de o accidentare, aşa cum a fost anunţat oficial. Bachelot a susţinut că Rafael Nadal a fost depisat pozitiv, dar că incidentul a fost muşamalizat. La momentul în care a făcut acuzaţiile, Bachelot nu mai era ministru.

Rafael Nadal a decis să o dea în judecată pe Bachelot pentru defăimare, fiind de părere că declaraţiile respective i-au afectat imaginea. Nadal a cerut în instanţă despăgubiri în valoare de 100.000 de euro.

×
Subiecte în articol: vesti dopaj instanta decizie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close