Antena 3 CNN Sport Poveștile fascinante ale soțiilor și amantelor lui Cristi Borcea

Poveștile fascinante ale soțiilor și amantelor lui Cristi Borcea

Poveștile fascinante ale soțiilor și amantelor lui Cristi Borcea
10 Ian 2016   •   11:36

O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

Cristi Borcea este mare crai! Tip pedant, cu dare de mână şi “lipici” la femei, Borcea a reuşit performanţe demne de invidiat! Şi-a înşelat ambele neveste şi pentru că dragostea a fost mare, le-a făcut tuturor amantelor şi copii.

Prima amantă care i-a făcut un copil a fost avocata Simona Dana Voiculescu. Povestea acestei relaţii este extrem de încâlcită. În 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela, 45 de ani, şi avea un copil. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă. Simona i-a dăruit o fetiţă, pe Carolyn Christine, în 2006. În 2007, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe dinamovist, căruia i-a cerut să-şi recunoască copilul. Surse din anturajul celor doi au povestit pentru Click! de ce femeia a renunţat la proces: “Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie”.

Mai multe, pe click.ro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close