Antena 3 CNN Sport Primele imagini cu fotbalistul Mihai Neşu după accident

Primele imagini cu fotbalistul Mihai Neşu după accident

Primele imagini cu fotbalistul Mihai Neşu după accident
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Noi 2011   •   17:23

Primele imagini cu fotbalistul Mihai Neşu după accidentarea din luna mai. Neşu a fost prezent la meciul dintre formaţia sa, FC Utrecht şi Ajax Amsterdam.

Mihai Neşu se afla într-un scaun cu rotile şi îşi mişca doar capul şi mâna dreaptă.

În data de 10 mai, Mihai Neşu s-a accidentat în timpul unui antrenament. La doar 28 de ani, fotbalistul era ţintuit pe patul de spital. Nu-şi simţea mâinile şi picioarele, nu putea să vorbească şi respira cu ajutorul aparatelor.

 


În luna august, George Ogăraru anunţa, pe contul de Facebook, cele mai recente informaţii despre starea lui Neşu. „Mâna dreaptă o simte mai puternică, dar încă nu îşi poate folosi degetele normal, muşchii abdomenului încep uşor, uşor, să reacţioneze la comenzi, iar muşchii membrelor din partea stângă a corpului prezintă deseori contracţii involuntare (ceea ce poate fi un semn bun, dar în aceeaşi măsură poate fi doar o reacţie normală în urma unui astfel de accident şi nimic mai mult)”, anunţa Ogăraru.

Fostul jucător al Stelei şi al lui Ajax Amsterdam adăuga, însă, că starea psihică a lui Neşu nu mai era la fel de bună şi cerea susţinerea fanilor: „Psihic nu l-am simţit la fel de tare ca până acum, ceea ce mă cam ingrijorează. Are nevoie de susţinere acum, la fel de mult ca la început pentru că ieri s-a atins un prag de 3 luni, foarte important, în urma căruia ar trebui ca muşchii şi nervii corpului să îşi reia funcţiile normale de dinainte de accident”.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close