Antena 3 CNN Sport Răsturnare de situație în cazul lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de familie

Răsturnare de situație în cazul lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de familie

Răsturnare de situație în cazul lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de familie
16 Aug 2018   •   16:10

Familia septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher nu va părăsi Elveţia pentru a se instala la Mallorca, în Spania, a afirmat purtătoarea de cuvânt a fostului pilot german, Sabine Kehm, infirmând o informaţie publicată de un săptămâna elveţian.

Conform revistei L'Illustre, Michael Schumacher, rănit grav la cap în urmă cu cinci ani, în timp ce schia în staţiunea franceză Meribel, ar urma să părăsescă proprietatea sa elveţiană, situată în apropierea lacului Leman, pentru a se muta în localitatea Andratx, pe insula Mallorca, unde soţia fostului campion a cumpărat o luxoasă proprietate, în valoare de 30 milioane euro, de la preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.

Această informaţie a fost preluată de mass-media din întreaga lume, obligând familia Schumacher să reacţioneze.

"Familia Schumacher nu intenţionează să se multe la Mallorca", a afirmat Sabine Kehm, citată de AFP.

Informaţia difuzată de revista elveţiană s-a bazat pe o declaraţie a primăriţei din Andratx, Katia Rouarch. "Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va veni să se instaleze în comuna noastră, iar aici se fac toate pregătirile pentru a-l primi", a declarat ea pentru L'Illustre.

Revista reaminteşte că pilotul de Formula 1, care va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie, venea în mod frecvent în vacanţă în insulele Baleare înaintea accidentului din decembrie 2013, care i-a produs leziuni grave la cap. De atunci, el este îngrijit în permanenţă la domiciliul său din Elveţia, veştile despre starea sa de sănătate fiind foarte rare.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close