Antena 3 CNN Sport Reacția comentatorului TVR care i-a înfierat pe Daum și pe Burleanu: ”A vorbit suporterul din mine! Da, sunt fan Hagi”!

Reacția comentatorului TVR care i-a înfierat pe Daum și pe Burleanu: ”A vorbit suporterul din mine! Da, sunt fan Hagi”!

Reacția comentatorului TVR care i-a înfierat pe Daum și pe Burleanu: ”A vorbit suporterul din mine! Da, sunt fan Hagi”!
Sursa foto: tvr.ro
27 Mar 2017   •   14:41

Acuzat că este ”agent electoral” pentru tabăra Gică Hagi și pentru Generația de Aur, în perspectiva alegerilor de la FRF (programate în martie 2018), comentatorul TVR ,Marian Olaianos, a explicat astăzi: ”A vorbit suporterul din mine! Dragostea de echipa națională nu se negociază. Și, da, sunt fan Hagi! Celor care îl înjură pe Hagi le transmit să prindă fericirea din noaptea în care România a bătut Argentina, în 1994”, potrivit libertatea.ro 

Totodată, comentatorul a vorbit și despre cele două emisiuni omagiale dedicate lui Răzvan Burleanu (președintele FRF), anul trecut, la TVR: ”Acele emisiuni nu au fost o ”comandă” din partea cuiva! Nouă, celor de la Departamentul Sport din TVR, nu ne-a dat nimeni indicații despre ce și cum să spunem, în timpul comentariului. Iar TVR nu depinde de FRF, drepturile TV le cumpărăm din altă parte, iar chestiunile economice dintre instituții nu se reglează editorial”.

×
Subiecte în articol: reactie TVR
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close