Antena 3 CNN Sport Reacţia lui Badou Jack, adversarul lui Bute, după ce românul a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Reacţia lui Badou Jack, adversarul lui Bute, după ce românul a fost depistat pozitiv la controlul antidoping

Reacţia lui Badou Jack, adversarul lui Bute, după ce românul a fost depistat pozitiv la controlul antidoping
27 Mai 2016   •   08:32

Badou Jack, adversarul lui Lucian Bute in meciul din 30 aprilie, in urma caruia romanul a fost depistat pozitiv cu ostarina, a declarat ca dopajul in box este foarte periculos, putand duce la decese.

"El nu m-ar putea invinge nici daca ar lua ceva. Am castigat lupta. Toata lumea a crezut ca am castigat. Nu ar fi trebuit sa fie egalitate in primul rand. Sa speram ca ar putea fi schimbata intr-o victorie", a spus Jack pentru ESPN, potrivit News.ro.

El a adaugat ca dopajul inseamna inselatorie si poate cauza decese in box.

"Este inselatorie. Asta nu face bine afacerii. Poti muri in ring. Este rau. Imi place Bute ca persoana. Este un baiat de treaba, dar nu e bine deloc. Iti pui viata in pericol de fiecare data cand pasesti pe ring si adversarul triseaza? Poti muri. Orice se poate intampla in box", a afirmat suedezul.

Badou Jack mai spune ca nu se astepta ca Bute sa fie depistat pozitiv, pentru ca romanul i-a parut un tip onest.

Boxerul român Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din data de 30 aprilie, desfășurat la Washington, potrivit presei nord-americane.

Bute a fost depistat pozitiv cu ”Ostarine”, o clasă de medicamente care au efecte de creștere a masei musculare asemănătoare steroizilor, fără efectele lor secundare. Medicamentele din această categorie au fost interzise în 2008.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close