Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Șarapova, eliminată de Petra Kvitova în semifinalele Turneului Campioanelor

Maria Șarapova, eliminată de Petra Kvitova în semifinalele Turneului Campioanelor

Maria Șarapova, eliminată de Petra Kvitova în semifinalele Turneului Campioanelor
31 Oct 2015   •   15:18

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dotat cu premii totale în valoare de 7 milioane dolari, reușind să o învingă în două seturi, 6-3, 7-6 (7/3), pe rusoaica Maria Șarapova, într-o partidă disputată sâmbătă, anunţă Agerpres.

Kvitova, numărul 5 mondial, o va avea ca adversară în ultimul act al competiției pe poloneza Agnieszka Radwanska (nr.6), care a trecut în primul joc din semifinale, cu 6-7 (5/7), 6-3, 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, favorita numărul 2.

În vârstă de 25 ani, Petra Kvitova este câștigătoarea ediției 2011 a Turneului Campioanelor. Anul acesta, cehoaica s-a calificat însă cu mult noroc în semifinale, beneficiind de victoria compatrioatei sale Lucie Safarova în fața germancei Angelique Kerber, vineri, în ultimul meci din Grupa Albă (6-4, 6-3).

Agnieskza Radwanska (26 ani), ocupanta locului 6 în clasamentul WTA, a acces la rândul ei în semifinale după ce a reușit să o învingă pe principala favorită, românca Simona Halep, de care a dispus joi, cu 7-6 (7/5), 6-1, în jocul decisiv din Grupa Roșie.

Kvitova și Radwanska se vor înfrunta în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminică, de la 12,30 (ora României).

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close