Antena 3 CNN Sport Tenis Adevăratul motiv pentru care Simona Halep nu merge la Olimpiadă

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep nu merge la Olimpiadă

Adevăratul motiv pentru care Simona Halep nu merge la Olimpiadă
03 Aug 2016   •   09:02

Simona Halep a anunţat că nu va partipica la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor avea loc în perioada 5-21 august, iar fanii au înţeles-o. Campioana noastră s-a speriat de o posibilă contaminare cu virusul Zika, scrie Spy News.

„După numeroase discuţii cu medici şi familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă şi pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis.Ştiu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important şi regret cu adevărat circumstanţele”, anunţa Halep, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Cu toate acestea, adevărul este cu totul altul. Ajunsă pe locul 3 în lume, după ce a triumfat la Montreal, Simona râvneşte după un titlu de Mare Şlem. Ambiţioasă din fire, constănţeanca nu se mulţumeşte doar cu finala de la Roland Garros, din 2014. Astfel, Halep a preferat să nu meargă în Brazilia şi să se pregătească pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

"Halepeno" va juca la Cincinnati, într 15 şi 21 august. Pe suprafaţă hard, Simona vrea să se acomodeze rapid cu atmosfera din Statele Unite. De la Cincinnati, sportiva noastră va merge la New York, acolo unde în perioada 29 august – 11 septembrie se va disputa US Open.

Conform surselor Spynews.ro, antrenorul Simonei, Darren Cahill, a avut un cuvânt greu de spus în stabilirea acestei strategii. Australianul i-a spus româncei că absenţa de la Olimpiadă o va ajuta să scape de stresul suplimentar cauzat de problemele cu care se confruntă Brazilia: virusul Zika şi ameninţarea teroristă.

US Open, apoi nuntă

Deşi s-a zvonit că ar avea o relaţie cu cântăreţul Smiley, Simona iubeşte pe altcineva. Conform ultimelor dezvăluiri, făcute chiar de familia sa, constănţeanca îl iubeşte pe Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte – omul de încredere al lui Gigi Becali. Din câte se pare, Simona şi Sponte junior sunt decişi să se căsătorească.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep US Open
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close