x close

Fii alături de noi!

Cine sunt adversarele Simonei Halep şi Monicăi Niculescu în turneul de la Doha

de 19 Feb 2016   •   23:26
Cine sunt adversarele Simonei Halep şi Monicăi Niculescu în turneul de la Doha 96
Simona Halep, locul patru în clasamentul WTA, şi-a aflat posibila adversară din turul secun al turneului de la Doha, din Qatar, competiţie care face parte din categoria Premier Five, informează mediafax.ro.
 
Cotată cu a doua şansă la trofeu, în urma campioanei de la Australian Open, Angelique Kerber, va juca direct în turul doi, acolo unde o aşteaptă un potenţial duel cu reprezentanta Franţei, Caroline Garcia, locul 38 în clasamentul WTA. 
 
Monica Niculescu, distribuită pe jumătatea Simonei, dar pe sfertul dominat de Agnieszka Radwanska, are un meci şi mai dificil la debut: Sabine Lisicki, locul 32 în clasamentul mondial, va fi prima sa adversară.
 
Serena Williams (1 WTA) şi Maria Şarapova (6 WTA) sunt marile absente ale turneului de la Doha, în timp ce Lucie Safarova (10 WTA) revine în circuit, pentru a disputa primul său concurs din 2016. 
 
Turneul de la Doha este dotat cu totale de 2.517.250 dolari şi va debuta luni, 22 februarie.
 
poza

Actualitate

Un funcționar este plătit de 12 firme. Toate de stat

Un fost partener al casei de avocatură a Alinei Gorghiu încasează lunar 12 indemnizaţii de la stat. Nicolae Bogdan Stănescu este director în Ministerul Economiei şi primeşte bani lunar de la 12...

25 Iul 2016  •  10:34

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Părinții Mădălinei Manole au un ultim vis pentru nepotul lor

Nici după șase ani de la moartea Mădălinei Manole, părinții cântăreței nu au reușit să-și regăsească liniștea. Aceștia speră însă că vor putea într-o zi să le spună nepotului lor cine a fost mama sa.

25 Iul 2016  •  09:45

sati