Antena 3 CNN Sport Tenis Anunț cutremurător făcut de Maria Sharapova: Am știut că e sfârșitul

Anunț cutremurător făcut de Maria Sharapova: Am știut că e sfârșitul

Anunț cutremurător făcut de Maria Sharapova: Am știut că e sfârșitul
Sursa foto: foto: emaramures.ro
31 Aug 2015   •   22:18

Rusoiaca Maria Sharapova a spus adio ediției din acest an a US Open încâ înainte ca turneul să înceapă. De vină, o accidentare care a ținut-o departe de teren în totul sezonul de hard nord-american.

Sharapova a scris însă un text minunat pe blogul său.

"Era ora 4.17 pe arena Louis Armstrong și stăteam pe scaun, în timp ce ochii îmi erau fixați pe acest puști care se foia agitat lânga mama sa, spunându-și: Am mingea asta mare de tenis și vreau neapărat un autograf de  la ea și înghețata mi se topește.

E unul din sutele de persoane care îmi priveau antrenamentul în ajunul debutului la US Open. I-am cerut antrenorului meu să facă o poză cu panoramă. Sunt înconjurată de familii, de copiii lor, de bunici. Undeva ar putea fi și antrenorul viitoarei mele adversare care mă spionează. Nu-ți mai pierde timpul, nu voi fi aceea.

Întorcându-mă la copil, vreau doar să-i șoptesc în ureche: "Nu doar că mi-am terminat antrenamentul, dar US Open 2015 s-a și terminat pentru mine" E micul meu secret, dar nu vreau să dezamăgesc pe nimeni.

Nu vreau să mă ridic din scaun, dar știu că e finalul campaniei mele la US Open. În jurul capului meu se învârt mici elfi, e oare nepotrivit să am flashback-uri gen Harry Potter? Întoarceți-vă mai târziu, vă rog!

Zâmbesc pentru că perspectiva e de-a dreptul încântătoare, poftesc la cornetul de înghețată al puștiului. Cred că va trebui să mă strecor în oraș diseară, în căutarea unei melodii. Între timp, să prețuim ceea ce avem și nu ceea ce ne lipsește. New York, nu a fost anul meu, dar mă voi întoarce!", a scris Maria Sharapova pe site-ul său.

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova US Open tenis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close