Antena 3 CNN Sport Tenis Atmosferă de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. "Este o performanţă ISTORICĂ pentru tenisul românesc din ultimii 17 ani"

Atmosferă de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. "Este o performanţă ISTORICĂ pentru tenisul românesc din ultimii 17 ani"

Atmosferă de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. "Este o performanţă ISTORICĂ pentru tenisul românesc din ultimii 17 ani"
de O.P.    |    05 Iun 2014   •   05:31

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor după calificarea în semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din România a trecut în două seturi de rusoica Svetlana Kuzneţova.

Performanţa este una istorică atât pentru ea cât şi pentru tenisul din ţara noastră, mai ales că nicio româncă nu a mai ajuns în semifinalele de la Roland Garros în ultimii 17 ani.

În penultimul act de la Paris, Simona Halep o va întâlni pe Andrea Petkovici, din Germania, jucătoare pe care a învins-o în două rânduri, anul trecut.

Spectatorii au întâmpinat-o pe Simona Halep cu entuziasm încă de la intrarea pe teren. Alături de ea au fost nu numai de suporterii români, ci majoritatea celor veniţi să asiste la meci.

Sportiva româncă nu şi-a dezamăgit admiratorii şi a învins-o pe rusoica Svetlana Kuzneţova cu un scor categoric.

Simona Halep se declară pregătită pentru semifinala cu Andreea Petcovici. Dacă va câştiga, va ajunge în finala de la Roland Garros şi va urca pe locul 3, în ierarhia mondială.

Pentru Simona Halep, calificarea în semifinala turneului de la Paris reprezintă cea mai bună performanţă a carierei.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close