Antena 3 CNN Sport Tenis Ce spune presa australiană despre meciul Simonei Halep: "A avut dificultăţi"

Ce spune presa australiană despre meciul Simonei Halep: "A avut dificultăţi"

Ce spune presa australiană despre meciul Simonei Halep: "A avut dificultăţi"
de O.P.    |    23 Ian 2015   •   11:26

Presa australiană a notat, vineri, după ce Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, că românca a avut dificultăţi în faţa americancei Bethanie Mattek-Sands, dar până la urmă s-a impus datorită forţei şi consistenţei sale.

"Halep a fost prea bună pentru Mattek-Sands", a notat site-ul sportal.com.au, care menţionează că românca a avut dificultăţi spre finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands. "Forţa şi consistenţa lui Halep au fost decisive - în ciuda faptului că românca a avut probleme în a decide meciul în setul 2, în care a condus cu 5-2", adaugă sursa citată.

"Halep a avut dificultăţi în a se impune în meciul cu Mattek-Sands", a scris şi AFP. "Românca a condus cu 5-1 în setul secund înainte de a se cufunda într-o gaură neagră, în care adversara ei a depus eforturi pentru a reveni la 5-5. În cele din urmă Halep şi-a reluat bunele momente pentru a închide partida", a adăugat sursa citată.

"Halep a rezistat la un val târziu din partea unei inspirate pentru a rămâne perfectă anul acesta şi pentru a avansa în siguranţă în a doua săptămână a Australian Open", a scris site-ul oficial al WTA.

"Mattek-Sands a ţinut-o aproape pe Halep în primul set şi, după ce a fost condusă cu 5-1 în al doilea, a câştigat patru ghemuri la rând pentru a egala la 5. Dar ocupanta locului 3 mondial s-a regrupat la timp, a făcut un nou break pentru 6-5 apoi a servit cu calm pentru meci, trimiţând o ultimă lovitură de dreapta în diagonală pentru 6-4, 7-5", a mai notat wtatennis.com.

×
Subiecte în articol: Simona Halep WTA Australian Open
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close