Antena 3 CNN Sport Tenis Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Indian Wells

Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Indian Wells

Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Indian Wells
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Mar 2017   •   12:35

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat, luni, după înfrângerea de la Indian Wells, că nu face o dramă din acest lucru. 

"După cât de mult am putut să mă antrenez înaintea turneului, sunt bucuroasă că am ajuns în turul al treilea", a declarat Halep, citată de site-ul WTA. 

"Ea (Kristina Mladenovic, n. red.) a jucat bine, cu încredere, iar eu am ratat mult. După primul set m-au lăsat picioarele. Picioarele nu sunt refăcute pentru tenis, am mult de muncit, dar mă simt bine, nu vreau să facă o dramă (din eliminare)'', a mai spus Halep. 

Românca, revenită după o pauză mai lungă de o lună din cauza unei accidentări la genunchi, a recunoscut că are încă probleme fizice. 

"Am fost foarte obosită după primul meci, nu am putut să merg prea mult. Ieri (duminică, n. red.) a fost OK, m-am antrenat timp de o oră. Dar căldura m-a 'omorât', pentru că nu eram obişnuită să stau aşa mult (în soare). M-a durut capul, picioarele mi s-au încins, iar muşchii m-au lăsat", a precizat Halep. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de Kristina Mladenovic (Franţa) cu 6-3, 6-3, luni, în runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep indian wells eliminare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close