Antena 3 CNN Sport Tenis Contract important semnat de Sorana Cîrstea. ”Era o dorință de-a mea de ceva vreme”

Contract important semnat de Sorana Cîrstea. ”Era o dorință de-a mea de ceva vreme”

Contract important semnat de Sorana Cîrstea. ”Era o dorință de-a mea de ceva vreme”
14 Mar 2018   •   09:58

CSM Bucureşti a obţinut semnătura jucătoarei de tenis Sorana Cârstea, 27 de ani, locul 35 WTA, a treia jucătoare din echipa de FED Cup a Romaniei care semnează cu clubul Primăriei Municipiului Bucureşti, după Irina Begu (36 WTA) şi Monica Niculescu (71 WTA).

"Ne bucurăm foarte mult că Sorana a decis să intre în familia CSMB. Ea este un model pentru tineri şi un exemplu de reuşită în sportul românesc. Sper să aibă cât mai multe succese şi să îi ajute cu sfaturile ei pe juniorii legitimaţi la club", a precizat Alexandru Nedea, preşedintele secţiei de tenis de la CSM Bucureşti, potrivit DigiSport.

”Sunt extrem de fericită şi onorată să pot face parte din familia CSM Bucureşti, era o dorinţă de-a mea de ceva vreme şi mă bucur că s-a finalizat în cele din urmă. Vreau să ajut clubul şi să întărim secţia de tenis, să ajungem cât mai sus. Dacă priveşti clasamentul WTA şi rezultatele din ultima perioadă, e greu să găseşti atâtea jucătoare din aceeaşi ţară, cu atât mai greu să fie şi legitimate la acelaşi club. Acum la CSM Bucureşti avem o echipă foarte puternică”, a declarat Sorana Cîrstea.

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close