Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție bizară după victoria Simonei Halep la Australian Open

Cristian Tudor Popescu, reacție bizară după victoria Simonei Halep la Australian Open

 Cristian Tudor Popescu, reacție bizară după victoria Simonei Halep la Australian Open
20 Ian 2018   •   09:33

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat entuziasmat de victoria Simonei Halep la Australian Open, după aproape patru ore de joc.

„Opriți asta! E inuman!”, nu m-aș fi putut abține să strig dacă eram pe Rod Laver Arena, cu toate că vedeam mai mult decât meciul de tenis Simona Halep -Lauren Davis, vedeam unul dintre marile filme ale tuturor timpurilor.

Credeam că știu câte ceva despre sportul ăsta, cu rachete, plasă și mingi, dar așa ceva nu mi-am închipuit vreodată că există. Dacă făceam pronosticuri la pariu de-a lungul celor peste 3 ore, ajungeam în sapă de lemn. De nu știu câte ori am crezut că Simona a pierdut. De nu știu câte ori, că a câștigat. Când Davis părea că nu mai e în stare nici să-și arunce mingea la serviciu, învia, incredibil, „din pumni” și expedia niște lovituri de rever cu două mâini, împușcate, plate, ascuțite până la durere, cum n-am văzut decât la uriașe ale tenisului, Serena Williams, Chris Evert, Venus Williams, Sharapova...", a scris Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

×
Subiecte în articol: Australian Open Simona Halep tenis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close