Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, reacție după victoria colosală a Simonei Halep în fața Șarapovei

Cristian Tudor Popescu, reacție după victoria colosală a Simonei Halep în fața Șarapovei

 Cristian Tudor Popescu, reacție după victoria colosală a Simonei Halep în fața Șarapovei
19 Mai 2018   •   21:26

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria fabuloasă a Simonei Halep în fața Mariei Șarapova, în semifinale, la Roma.

"Este o mare victorie a Simonei, aș pune-o în Top 5 a marilor victorii din cariera ei. A avut în față o jucătoare uriașă, nu m-am așteptat, a fost de domeniul supraomenescului ce a făcut Șarapova în acest meci, după 10 ore petrecute pe teren, în fața numărului 1 mondial să mai faci un meci de peste două ore, așa ceva numai o campioană pur-sânge poate să facă. Cu atât mai mare este meritul Simonei, care după premiul set, a reușit să-și învingă frica. Simona a câștigat meciul ăsta cu capul și cu picioarele. Șarapova a fost mai agresivă ca de obicei, dar Simona a controlat această agresivitate. M-am și uitat la Simona, i s-au umflat picioarele, arătau mai iuți ca niciodată. În meciul ăsta a contat fiecare minge pusă în teren, o victorie extrem de grea în carieră, care poate să-i dea un impuls de încredere pentru finală și pentru Roland Garros", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digisport.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 3.351.729 dolari, învingând-o în trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Şarapova, într-o partidă disputată sâmbătă la Foro Italico.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close