Antena 3 CNN Sport Tenis CTP dă de pământ cu Serena: Williams, acuzată de o strategie perversă în finala pierdută cu Naomi Osaka

CTP dă de pământ cu Serena: Williams, acuzată de o strategie perversă în finala pierdută cu Naomi Osaka

CTP dă de pământ cu Serena: Williams, acuzată de o strategie perversă în finala pierdută cu Naomi Osaka
10 Sep 2018   •   15:59

Cristian Tudor Popescu a fost dezgustat de ce a văzut din partea fostului lider WTA şi a pus ieşirea ei nervoasă pe seama unui plan diabolic.

Reputatul jurnalist a analizat cele întâmplate în finala de la US Open 2018 pentru republica.ro.

*Naomi Osaka (20 de ani) a jucat un tenis ameţitor în prima ei finală de Grand Slam. Nu ştiu când am văzut-o ultima dată pe Serena Williams depăşită atât de evident şi sistematic în forţă a loviturilor, viteză de deplasare şi unghiuri. Nu-mi amintesc când o adversară i-a fost atât de clar superioară în utilizarea armei ei principale: serviciul.  

*Frustrată şi nervoasă pentru că nu avea ce să-i facă japonezei, americanca i-a aruncat stadionul în cap. Răcnetele ei înlăcrimate la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a calificat drept „mincinos” şi „hoţ”, susţinute de huiduielile publicului, au creat o presiune psihologică uriaşă asupra cu nimic vinovatei Naomi Osaka.  

*Serena şi-a mai reparat imaginea îmbrăţişând-o pe timida şi respectuoasa Osaka şi spunând ce a văzut o lume întreagă: că japoneza a fost mai bună.  

*Totuşi, această finală US Open lasă o amintire destul de amară: cea mai mare jucătoare de tenis a tuturor timpurilor a demonstrat că ştie cel mai bine să câştige, dar mai are mult de învăţat la dificilul capitol a şti să pierzi..

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close