Antena 3 CNN Sport Tenis Cum e batjocorită Simona Halep la Australian Open

Cum e batjocorită Simona Halep la Australian Open

 Cum e batjocorită Simona Halep la Australian Open
19 Ian 2018   •   13:11

Simona Halep e liderul la zi în clasamentul mondial, însă organizatorii de la Australian Open nu o tratează cu respectul cuvenit. În aceste condiții,  Simona Halep va fi nevoită să joace pe o căldură infernală în turul III de la Australian Open.

În schimb, în sesiunea de seara au fost programate următoarele partide de feminin la simplu: *Kerber – Şarapova *Hsieh – Radwanska.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, în runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o fără drept de apel pe canadianca Eugenie Bouchard, cu 6-2, 6-2.

Halep (26 ani) a încheiat conturile cu Bouchard (23 ani, 112 WTA) după doar 66 de minute, în care a controlat jocul de la un capăt la altul, în ciuda accidentării la gleznă suferite în primul tur.

Ostapenko a fost eliminată

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko, favorită numărul 7, a fost eliminată vineri în turul 3 al turneului de Mare Şlem de la Melbourne, Australian Open, înclinându-se în faţa altei reprezentante a ţărilor baltice, estoniana Anett Kontaveit (Estonia/N. 32), care s-a impus în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-3.

Câştigătoare anul trecut la Roland Garros, după o finală împotriva româncei Simona Halep, Ostapenko (20 de ani) a evoluat vineri cu un bandaj la coapsă.

Kontaveit (22 de ani) o va întâlni în optimi de finală pe spaniola Carla Suarez Navarro, care a trecut de altă jucătoare din Estonia, Kaia Kanepi, în trei seturi, 3-6-, 6-1, 6-3.

Tot vineri, daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial şi a doua favorită a competiţiei, a dispus de olandeza Kiki Bertens (cap de serie N.30) în două seturi, 6-4, 6-3. Următoarea adversară pentru Wozniacki va fi jucătoarea slovacă Magdalena Rybarikova.

×
Subiecte în articol: Australian Open tenis Simona Halep
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close