Antena 3 CNN Sport Tenis Halep şi Begu, în optimi la Australian Open

Halep şi Begu, în optimi la Australian Open

Halep şi Begu, în optimi la Australian Open
de O.P.    |    23 Ian 2015   •   07:21

 Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open, fază în care România mai este reprezentată de Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA.

Evouluţia Simonei Halep a avut o scădere în setul secund, după ce a condus cu 5-1. Adversara ei a egalat la 5, după singurele două break-uri pe care le-a reuşit în acest meci, dar în cele din urmă Halep s-a impus după o partidă care a durat o oră şi 32 de minute.

Halep va juca în faza următoare cu sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, care a trecut, tot vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, de italianca Sara Errani, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 14.

La ediţia precedentă a competiţiei găzduite de Melbourne Park, Simona Halep a atins faza sferturilor de finală.

Tot vineri, Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoft (Germania), locul 104 WTA, şi s-a calificat şi ea în optimile de finală ale Australian Open.

În turul 4, Irina Begu va evolua în premieră cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7. Bouchard a întrecut-o, tot vineri, cu scorul de 7-5, 6-0, pe Carolina Garcia din Franţa, locul 36 WTA.

Învingătoarele din meciurile Begu-Bouchard şi Halep-Wickmayer se pot întâlni în penultimul act al competiţiei dacă trec de partidele din sferturi.

Calificarea în optimi este recompensată cu 240 de puncte puncte WTA şi cu un premiu de 175.000 de dolari australieni (123.500 de euro).


×
Subiecte în articol: Simona Halep Australian Open WTA
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close