Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, teorie șocantă în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Şarapova

Ilie Năstase, teorie șocantă în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Şarapova

Ilie Năstase, teorie șocantă în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Şarapova
Sursa foto: foto: Agerpres
09 Mar 2016   •   10:20

lie Năstase, primul număr 1 din istoria tenisului, a rămas şi el siderat de situaţia în care a ajuns Maria Şarapova, depistată pozitiv la un control anti-doping, scrie adevarul.ro.

Năstase crede că rusoaica nu a procedat corect faţă de celelalte jucătoare şi e de acord cu cei care cer să i se retragă toate titlurile cucerite.

"Poate că mergea în continuare aşa, dacă nu era controlată acum. Nu ştiu dacă a fost neatenţie din partea ei sau a staff-ului său, dar ştiu sigur că sportivele din top nu prea sunt controlate antidoping. Sunt de acord cu Jennifer Capriati, că ar trebui să i se retragă toate titlurile câştigate, nu a fost corect faţă de celelalte sportive.

Nu cred totuşi că acel medicament a ajutat-o atât de mult să câştige turnee mari în ultimul deceniu. Dacă ar fi aşa bun, l-am lua cu toţii. Nu ştiu dacă Simona Halep ar fi în masură să ceară titlul la Roland Garros în 2014, alţii ar trebui să se ocupe de asta", a spus Ilie Năstase, conform ziarului Puterea.

Maria Şarapova a câştigat în cariera sa 35 de titluri WTA, dintre care cinci au fost de Grand Slem. Momentan, ea a fost suspendată până pe 12 martie, dar ea riscă o pedeapsă care o poate ţine în afara terenului între doi şi patru ani.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close