Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Ţiriac dă o lovitură grea României! Va muta turneul de tenis la Budapesta

Ion Ţiriac dă o lovitură grea României! Va muta turneul de tenis la Budapesta

Ion Ţiriac dă o lovitură grea României! Va muta turneul de tenis la Budapesta
12 Iun 2016   •   14:20

Este oficial! BRD Năstase Ţiriac Trophy se mută din România. Ion Ţiriac a dezvăluit la un post de televiziune că turneul se mută din 2017 la Budapesta. 

Ion Ţiriac a anunţat că turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, din calendarul ATP 250, nu se va mai disputa din 2017 la Bucureşti. 

Ion Ţiriac va vinde turneul din cauza lipsei autorizaţiei de la pompieri pentru arena de 5.000 de locuri, construită în 1972.

"Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Dar de acum gata, turneul se vinde! Nu pot să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi trecutul nostru, îl includ aici şi pe domnul Năstase", a declarat Ţiriac.

"Sper să nu primim nicio palmă nici de la ATP, nici de la ITF, nici de la alţii. ATP ul cred că râde când aude că ar putea veni Nadal în iulie să joace în Cupa Davis şi noi îl băgăm într-o sală, în iulie, pentru că nu avem altundeva unde", a mai spus Ţiriac.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac budapesta
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close