Antena 3 CNN Sport Tenis Jucătoare de tenis agresată sexual la Paris

Jucătoare de tenis agresată sexual la Paris

Jucătoare de tenis agresată sexual la Paris
Sursa foto: Foto: whspawprint.com
21 Sep 2015   •   18:47

O jucătoare franceză de tenis, care figurează în clasamentul WTA, dar al cărei nume nu a fost publicat, a fost victima unei agresiuni sexuale, sâmbătă dimineaţa, la ieşirea dintr-un club de noapte de la Paris, susţine, luni, site-ul 20minutes.fr.
   
Potrivit sursei citate, jucătoarea s-a urcat într-o maşină pentru a merge spre casă, după ce şoferul acesteia i-a spus că lucrează pentru clubul respectiv. În momentul în care a urcat în maşină, bărbatul a blocat portierele, pentru ca jucătoarea să nu poată fugi.
   
În cele din urmă, tânăra a reuşit să scape din maşină şi l-a anunţat prietenul ei, o altă personalitate cunoscută în lumea sportului, scrie site-ul menţionat.
   
A doua zi, jucătorarea şi prietenul ei s-au dus la club pentru a-l găsi pe presupusul agresor. Acesta a fost identificat iniţial după imaginile de pe camerele de supraveghere, iar apoi a fost prins de prietenul jucătoarei, pe o stradă de lângă club, aflat în aceeaşi maşină ca şi în noaptea agresiunii.
   
Site-ul francez notează că individul, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie preventivă, iar jucătoarea a depus plângere.
  

×
Subiecte în articol: tenis jucatoare de tenis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close