Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, în pericol de a primi o lovitură cruntă. Motivul pentru care Darren Hill îi poate spune adio

Simona Halep, în pericol de a primi o lovitură cruntă. Motivul pentru care Darren Hill îi poate spune adio

Simona Halep, în pericol de a primi o lovitură cruntă. Motivul pentru care Darren Hill îi poate spune adio
08 Dec 2016   •   14:49

Novak Djokovici a renunțat la colaborarea cu Boris Becker după 3 ani plini de trofee. Sârbul își va alege în perioada urătoare un alt antrenor, iar pe listă se află și Darren Cahill, care în prezent o pregătește pe Simona Halep, anunță Sporting Life, citat de GSP.ro.

Sky Bet chiar a oferit cote pentru acest lucru, iar Darren Cahill se află printre principalii favoriți. Acesta i-a mai antrenat pe Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Deținătorul a 12 titluri de Grand Slam are mai multe variante. Primii trei favoriți sunt John McEnroe (SUA), Andre Agassi (SUA) şi Pat Rafter (Australia), toți cotați cu 9.

Următorul pe listă este Jim Courier, căpitanul echipei de Cupa Davis a Statelor Unite, care are 10, iar foarte aproape se află Darren Cahill cu 11.

Antrenorul Simonei Halep se află peste Patrick Mouratoglou, care are 15. Cel care o pregătește pe Serena Williams este la egalitate cu Magnus Norman, mentorul lui Stan Wawrinka. Pe listă este și specialistul Mats Wilander, care are 34.

×
Subiecte în articol: Darren Cahill Simona Halep
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close